Buitenjaloezieën

Ook zijn de Jaloezieën een goed alternatief voor blinds. Met Raffstore rondo jaloezieën kun je direct zonlicht op basis van uw behoefte beschermen. De aluminium lamellen zijn zeer duurzaam en weerspiegelen het zonlicht. Dit voorkomt verwarming van de ruimte zonlicht door tot 75%. Wilt u buitenjaloezieen? Dan is de Raffstore van Roma de ideale oplossing voor U. De Roma Raffstore wordt op basis van hetzelfde platformsysteem gebouwd als rolluiken. Deze nieuwe techniek staat het eenvoudig toe, optisch op een zeer aansprekende wijze, om beide bouwelementen te combineren. Rolluik (A) op de weerszijde en als inbraakbescherming alsmede Raffstore (B) op de zonzijde. Opbouwelementen van Roma getuigen van degelijkheid. Roma Raffstores schermen de stralingswarmte bijzonder efficiënt af en kunnen altijd door de kantelbare lamellen de actuele lichtverhouding aanpassen. Door het vrije zicht naar buiten en de mogelijkheid tot communicatie met de buitenwereld wordt een opgesloten gevoel weggenomen. Het is zo eenvoudig om van de zonwering te genieten en daarbij toch vrij zicht te hebben. De geperste kast van de Rondo Raffstore is rond en sierlijk deze is gemaakt zeer hoogwaardig aluminium daarna van poedercoating voorzien.


Moderne bediening

De moderne afstandsbedieningen voor Raffstorensysteme van ROMA zijn eenvoudig te programmeren en te bedienen. Controle. De helling van de lamellen gemakkelijk overal in het huis Dit realiseert een optimale schittering en warmte-isolatie. Om te voorkomen dat het comfortabel, automatisch gebruik van ROMA jaloezieën geven ook in de renovatie, gelegen op de jaloezieën Solar. De externe zonnepaneel tot tien cycli kunnen worden uitgevoerd zelfs zonder zonlicht nog uitgevoerd.


Bescherming

Raffstorenlamellen van ROMA zijn van hoge kwaliteit aluminium en permanent bestand tegen corrosie. Door hoogglans coating, zij handelen als nieuw, zelfs na vele jaren. Zij staan garant voor de hoogste bescherming van investeringen door middel van een hoge kleur en glans weerstand (tegen UV-straling), hoge hardheid oppervlak en een uitstekende stabiliteit wind.


Meer informatie?

Kom naar onze showroom of stuur een mail

Contact