Pergola's

Brustor textiele pergola

Genieten van het mooie weer? Dankzij Brustor kan dit in perfecte omstandigheden. Onze terrasoverkappingen / lamellendaken zijn vervaardigd uit hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium, gelakt volgens de qualicoat norm. De onderdelen als vijzen en schroeven bestaan uit roestvrij staal. Alle materialen zijn weerbestendig.

Deze dakconstructies zorgen voor een optimale zoninval, voldoende schaduw of een aangename ventilatie. Met de opties geeft u uw terrasoverkapping nog extra cachet. Of wat dacht u van geïntegreerde zonwering screens, ledverlichting of terrasverwarmer?

Weinor pergola's

Van die mooie zomerse dag op het terras moet u onbezorgd kunnen genieten. Om dat mogelijk te maken, biedt Plaza Viva de nodige schaduw. En wel op max. 30 m², voor de hele familie inclusief vrienden. Maar Plaza Viva is niet alleen praktisch. Het scherm past zich met zijn moderne, slanke design ook aan elke huisgevel aan.

En dankzij de enorme keuze aan aantrekkelijke zonweringdoeken kunt u uw terras vormgeven zoals u dat wilt. Fraaie zonwering ook voor grote terrassen. 3-745 U wilt genieten van de openlucht?

Dan schuift u uw Plaza Viva met een druk op de knop gewoon naar de positie die u wenst.


Meer informatie?

Kom naar onze showroom of stuur een mail

Contact
© De Keizer van Terborg 2020    Gerealiseerd door: BJORK Creative Studio