Screens

De zonwerende ZIP screens van Brustor zorgen voor de perfecte klimaatbeheersing in de woning. Dankzij het unieke ritssysteem, ZIP screen-technologie, blijft het doek jaar na jaar steeds strak gespannen in de geleiders. Het doek is onder andere beschikbaar als privacydoek (1%), wat betekent dat het doek volledige privacy biedt zonder het zicht naar buiten te beperken. Dat is een groot voordeel in vergelijking met rolluiken. Een verduisterend doek is ook perfect mogelijk, zeer geschikt voor in de slaapkamer. De ZIP screens zijn beschikbaar met een vierkante of afgeronde kast en in drie verschillende afmetingen.


Moderne bediening

De gemotoriseerde zonwering van Brustor is voorzien van een Somfy motor die zeer eenvoudig en vanop afstand bestuurd kan worden.

Bedien je zonwering vanuit uw woning of op locatie via je smartphone, tablet of computer. Het is zelf mogelijk om op basis van tijd of temperatuur bepaalde scenario’s in te stellen, zo heb je altijd controle over uw zonwering ook wanneer u niet thuis bent.


Sensoren voor zonwering

Gun jezelf meer gemoedsrust en comfort door sensoren te kiezen die je terrasoverkapping, zonnescherm of screens automatisch bedienen. Steeds veilig, ook als je niet thuis bent. Je beschermt je zonwering tegen alle weersinvloeden dankzij een regen- en sneeuwsensor, windsensor of zonsensor.

Regen- en sneeuwsensor

De regensensor zorgt ervoor dat de lamellen automatisch sluiten wanneer de eerste regendruppels gedetecteerd worden. Zodra de temperatuur onder de 2°C zakt, gaat het dak volledig open zodat sneeuwophoping wordt vermeden. Deze sensor wordt discreet ingebouwd en beschermt je terras en tuinmeubelen ook wanneer je niet thuis bent.  

Windsensor

De windsensor zorgt ervoor dat de zonwering altijd beschermd is tegen onverwachte windstoten en zal vanaf een bepaalde windsnelheid het doekdak automatisch sluiten of de screen oprollen bij stormweer.

Zonsensor

Hou de binnentemperatuur onder controle en regel de intensiteit van de binnenkomende zon dankzij de zonsensor.

Kortom, met de sensoren regel je de zonwering helemaal naar wens.


Meer informatie?

Kom naar onze showroom of stuur een mail

Contact